top of page
Millers_Construction_flowerbed_1.jpg

METALLHANTVERK

metallhantverk gården

Vi har specialiserat oss på att tillverka metallblomkrukor både enligt våra standarddesigner och på beställning enligt dina specifikationer.

 

Förutom blomkrukor kan vi också producera ett brett utbud av andra metallprodukter på begäran. Detta inkluderar trädgårdsmöbler, eldstäder och andra dekorativa föremål.

 

Vårt team av skickliga hantverkare och svetsare kan skapa produkter med varierande grad av komplexitet och producera slipade och polerade ytor.

METALLBLOMKROKOR

TRÄDGÅRDSMÖBLER

ELDSTÄDER

MATERIAL OCH VARIATIONER

Millers Construction arbetar med olika typer av metall, inklusive stål och rostfritt stål, och erbjuder en rad olika ytor som galvanisering, pulverlackering, etsning och rostning. Vi kan erbjuda hela färgspektrumet, vilket garanterar att våra produkter kommer att smälta sömlöst in i vilken miljö eller design som helst.

 

TILLVERKNING OCH LEVERANS

Standardprodukter tillverkas inom 1-4 veckor, beroende på storlek och komplexitet hos ordern. Vi erbjuder också leverans och installation om det behövs.

KONTAKT

Vi är glada att diskutera dina specifika behov och ge dig en anpassad offert för eventuella metallprodukter du behöver. Tveka inte att kontakta oss via telefon, e-post eller personligen för att lära dig mer om våra produkter och tjänster.

OFFERT OCH BETALNING

För specialbeställningar granskar vi begäran individuellt och ger en anpassad offert. Betalning för standardprodukter sker vid leverans. Specialbeställningar kräver ett skriftligt kontrakt och betalas vid leverans.

Om du är intresserad av att se våra produkter/material exempel personligen, tveka inte att kontakta oss för att ordna ett möte.

bottom of page